Weekendretreat

Korte uitleg over het retreat

Herken je dit?

M

Pijnprikkel 1

M

Pijnprikkel 2

M

Pijnprikkel 3

M

Pijnprikkel 4

M

Pijnprikkel 5

Wil jij:

N

Gewenste situatie 1

N

Gewenste situatie 2

N

Gewenste situatie 3

N

Gewenste situatie 4

N

Gewenste situatie 5

Dan is dit weekend wat jij nodig hebt.

Samen gaan we:

^

Positieve uitkomst 1

^

Positieve uitkomst 2

^

Positieve uitkomst 3

Dit komt aan bod:

1

Hoe je piekeren kan verminderen en wat te doen als het je slaap negatief beinvloed.

2

Waarom licht zo belangrijk is als jij goed wil slapen.

3

Welke impact ons drukke hectische leventje(oftewel stress) heeft op de kwaliteit van je slaap.

Zij gingen je voor

Lilian van Veen

Ik ken Simone al heel lang. We zijn samen als zelfstandig ondernemer gestart. Ik heb meegemaakt hoe zij zelf haar leven heeft getransformeerd, ze was vaak druk en gestrest. Daarnaast zie ik hoe bevlogens ze is in haar werk en hoe ze anderen inspireert om hun leven te verbeteren. Ik slaap zelf door haar tips nu zonder medicatie en ik voel me veel evenwichtiger. Dus ik ben blij!

Laura van Wijnen

Ik heb een eigen bedrijf en ben alleenstaand moeder dus ik heb met periodes veel stress. Ik merk dat ik dan moeilijk kan afschakelen waardoor ik minder goed slaap en totaal geen focus heb. De yoga nidra meditatie helpt mij goed om op te laden en tot rust te komen. Ook probeer ik veel te bewegen omdat ik nu weet hoe belangrijk het is voor mijn brein, stressniveau en slaap! 

Dit weekend is voor jou als je:

Pluspunt 1

Pluspunt 2

Pluspunt 3

Pluspunt 4

Dit weekend is niet voor jou als je:

Minpunt 1

Minpunt 2

Minpunt 3

Minpunt 4

Hoi, ik ben Simone

Zelf heb ik jaren lang slecht geslapen en me vermoeid gevoeld. De laatste jaren ging ik pas de link leggen tussen slecht slapen, stress en andere aspecten in mijn leven. Slecht slapen was namelijk voor mij al heel normaal. Ik deed het al 20 jaar dus ik stond er niet bij stil wat voor impact het eigenlijk had. Klachten als me slecht concentreren, verhoogde hartslag en last van maag en darm waren me niet onbekend. Toen ik afstevende op een burnout en een collega mij attendeerde op mijn slaappatroon, toen viel het kwartje. Ik ging me in slaap en de achterliggende oorzaken verdiepen en de puzzelstukjes vielen in elkaar. Door de juiste tools wist ik het tij te keren en nu wil ik anderen helpen beter te slapen en de impact die het kan hebben op hun leven vergroten!

Wil jij vooruit in het leven en stoppen met je altijd maar moe en futloos te voelen? Wil jij burn out, hart en vaatziekten, diabetes, alzheimer en dementie voorkomen? Dan is mijn advies: ga slapen! Niet zomaar slapen maar heerlijk slapen. De kwaliteit van slaap is net zo belangrijk als het aantal uren dat je slaapt! Er zijn tal van oorzaken waarom je slecht slaapt en ook tal van oplossingen. In deze video serie wil ik je er een aantal aandragen. Wacht niet te lang, het leven is te kort

Zie ik jou binnenkort?