Online Cursussen

 In de online leeromgeving vindt je diverse cursussen die je stuk voor leren beter om te gaan met stress! Daarnaast zorgen de inzichten in jezelf en de oefeningen er voor dat je meer rust ervaart, beter kan focussen en meer in balans bent. Hierdoor voel je je uiteindelijk. De cursussen zijn ontstaan doordat ik zelf jarenlang veel stress heb ervaren in mijn leven. Het heeft me geleerd anders om te gaan met stress en ik ben weerbaarder geworden. Ik weet zeker dat de methodes die ik aanreik jou op weg helpen het leven te leiden dat je graag wil leiden!

De technieken/methoden
waar ik o.a. mee werk: Psycho analyse, (Orthomoleculaire) voedingstherapie, meditatie, mindfulness en visualisatie, acupressuur, ademhaling, aromatherapie, sound healing, Qi Kung.

In de leeromgeving kan je direct aan de slag!

Slaap je fit

Je energieker en fit voelen begint bij een goede slaap.
Dit is essentieel!
7 lessen

Verbeter je slaap en de kwaliteit
van je leven in 11 stappen

Gedurende  3 maanden ga jij in 11 modules leren hoe je jouw slaap kwaliteit en kwantiteit verbetert. Aan de hand van video’s, audio’s en opdrachten ga je zelf aan de slag. Daarnaast is er een support groep en kan je mij altijd mailen of whatsappen met vragen!

Goed slapen, dat wil jij toch ook?!

6 maanden lang intensief werken aan jezelf om af te rekenen met slecht slapen. Wil jij graag zelf aan de slag maar vindt je het ook fijn om een stukje persoonlijke begeleiding te ontvangen? Kies dan voor deze cursus. Hierin zitten een aantal een op een gesprekken met mij en een twee wekelijkse Q & A waarin je al jouw vragen kan stellen.

Deze cursus zal niet alleen je slaap verbeteren maar je leven transformeren!

Goed slapen, dat wil jij toch ook?!
De Intensive

9 maanden lang intensief werken om af te rekenen met slecht slapen. Wil jij graag zelf aan de slag maar vindt je het ook fijn om een stukje persoonlijke begeleiding te ontvangen? Kies dan voor deze cursus. Hierin zitten een aantal een op een gesprekken met mij en een twee wekelijkse Q & A waarin je al jouw vragen kan stellen. Daarnaast bied ik je de kans om live met mij 2 dagen lang de diepte in te gaan in Spanje!