Mijn favo ontstress voedsel

10 voedingsmiddelen die je meteen tot rust brengen!

E

Als jij beter wil slapen

E

Als jij meer focus wil

E

Als jij meer rust wil in je lijf

Ik heb mezelf jaren lang voorbij gerend. Ik liep vaak als een kip zonder kop rond om maar mijn to do’s af te kunnen ronden, klanten tevreden te houden, personeel in het gareel en dit alles om mijn bedrijf te laten groeien. Ik sliep slecht, had maag- en darmklachten, voelde me altijd opgejaagd en mijn libido was ver te zoeken. Ik voelde me dus alles behalve top maar ik dacht het hoort erbij. Niet dus! 

Nu ik begrijp hoe het stress mechanisme werkt en wat langdurige stress met lichaam en geest kan doen, maak ik bewust andere keuzes. Ik deel mijn eigen uren in, weet hoe ik met stress moet omgaan, las op tijd pauzes in, neem veel me-time en voel me veel happier. Dit wil ik ook voor jou!